Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 04-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 4 November

AANRIJDING LETSEL OSS

Op 3 november 1999 omstreeks 19.30 uur is een 16 jarige bromfietser uit Drunen op de Joannes Zwijsenlaan te Oss met zijn bromfiets ten val gekomen. Hierbij liep hij een hoofdwond op.

INBRAAK WONING HUISSELING

Bij een inbraak in een woning aan de Hongerveldstraat te Huiseling op 3 november 1999 is een klein geldbedrag meegenomen. De daders forceerden een deur.

INBRAAK WONING DEURSEN-DENNENBURG

Bij een inbraak in een woning aan de Hoogstraat te Deursen-Denneburg op 3 november 1999 is een telefoon, afstandbedieningen en geld meegenomen. De daders forceerden een raam.

AANTREFFEN GESTOLEN AUTO OSS

Op 4 november 1999 is op de Teugenaarstraat te Oss een Opel Kadett aangetroffen, die op 31 oktober in Oss bleek te zijn ontvreemd.

DIEFSTAL AUTO OSS

Vanaf de Pastoor Visserstraat te Oss is in de nacht van 3 op 4 november 1999 een rode Honda Civic, kenteken LV-ST-34 ontvreemd. Waarde f 13.000,--

ZAKKENROLLER OSS

Van een 80 jarige vrouw uit Oss is op 4 november 1999 tijdens winkelen aan het Sterrebos te Oss de portemonnee ontvreemd met f 15,-

VALS GELD

Tussen 1 en 4 november 1999 zijn in Nuland, Geffen en Oss verschillende briefjes van f 100,- opgedoken, die vals blijken te zijn. Eind oktober doken met name in omgeving Heeswijk-Dinther valse briefjes van f 50,- op. Kennelijk met de feestdagen in aantocht wordt geprobeerd op deze wijze het valse geld op de markt te brengen.

AANRIJDING LETSEL NISTELRODE

Bij een aanrijding op de Noorderbaan - Berghemseweg te Nistelrode op 4 november 1999 is een 7 maanden oude baby overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Een 36 jarige automobiliste uit Arnhem stak de Noorderbaan over en een 38 jarige automobiliste uit Strijen botste hierop in de flank tegen de auto van de Arnhemse. Beiden verklaarden groen licht te hebben. De baby zat in de auto van de automobiliste uit Arnhem.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie