Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw kantoor voor Europark Coevorden/Emlichheim

Datum nieuwsfeit: 05-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Nieuw kantoor voor Europark

Assen, 28 oktober 1999
Persberichtnummer 99-182Op vrijdag 5 november aanstaande wordt het nieuwe kantoor van het Europark Coevorden/Emlichheim geopend. De persconferentie vindt plaats om 14.00 uur in Hause Ringerbrüggen, Rathausstrasse 6 in Emlichheim. Directeur Jan Kaspers presenteert nieuwe plannen voor de verdere ontwikkeling van het park .
Met subsidies vanuit Europa en met bijdragen van de verschillende participanten is een werkkapitaal van 2,5 miljoen beschikbaar en wordt 12 miljoen geïnvesteerd in het aanleggen van een nieuwe ontsluitingsweg.

Met een bus wordt de nieuwe kantoorlokatie bezocht en wordt het nieuwe logo van het Europark gepresenteerd. Na terugkeer in het Hause Ringerbrüggen presenteert Kaspers een nieuw goederenvervoersplan.

U wordt van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie