Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe campagne-coördinator Stichting Wakker Dier

Datum nieuwsfeit: 05-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Mattheus Bleijenberg nieuwe campagne-coördinator Stichting Wakker Dier

Amsterdam, 5 november 1999; Dierenbeschermer Mattheus Bleijenberg verlaat na 4 jaar de Dierenbescherming om voor de meer actiegerichte dierenbeschermingsorganisatie "Wakker Dier" te gaan werken als woordvoerder en campagne-coordinator. Als woordvoerder van de Dierenbescherming vroeg hij afgelopen jaar oa. aandacht voor de exotenhandel zoals het eekhoorndrama op Schiphol, de rundersterfte in de Oostvaardersplassen, de overvolle asielen en de jacht op fazanten, vossen en op eenden met gebruikmaking van levende lokeenden.

Bleijenberg koos voor de overstap omdat de doelstellingen van Wakker Dier hem meer aanspreken . "De organisatie is actiegerichter en werkt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie