Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 05-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

winkeldief, aanvulling op eerder persbericht
11:35 vrijdag 5 november 1999

Martin Panman
0592-361294

Aanvulling op persbericht van dinsdag.

Assen
Winkeldiefstal

Het winkelpersoneel van een supermarkt aan Het Sticht in Assen hield gistermiddag een man aan die voor ca. 40 gulden had gestolen. De 63 jarige man uit Nieuwleusden werd overgedragen aan de politie. Alhoewel de man vertelde dat hij liftend naar Assen was gekomen, vond de politie in de buurt een motor met aanhangwagen. Deze bleek van de man te zijn. In de aanhangwagen bleken ook spullen te zitten, zoals koffie en repen chocolade, die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. Ook in de motor zelf werden spullen gevonden die vermoedelijk gestolen waren. De motor en aanhangwagen zijn inbeslag genomen en de verdachte zit nog vast.

Naar aanleiding van het onderzoek is gisteren bij de man in Nieuwleusden een onderzoek in de woning ingesteld. De politie was verbaasd over de hoeveelheid goederen die men daar aantrof. Na onderzoek bleek, dat de meeste spullen uit diverse winkels waren gestolen. Het betrof pakken koffie, cd's, videofilms, repen chocola, pakken thee, diverse kinderboeken, kookboeken, agenda's enz. enz. De verdachte verkocht alles door aan anderen. Op de foto ziet u een deel van de inbeslaggenomen goederen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie