Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

E-office 'aantrekkelijkste werkgever van Nederland 1999'

Datum nieuwsfeit: 05-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
e-office 'de aantrekkelijkste werkgever van Nederland 1999'

Donderdag 28 oktober vond de finale van de verkiezing 'de aantrekkelijkste werkgever van Nederland 1999' plaats in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Tijdens deze finale legde een viertal studentenassessoren het vuur aan de schenen van de finalisten Cap Gemini, Andersen Consulting, KLM en e-office. Aan het einde van een spannend assessment maakten de studenten de winnaar bekend: e-office werd uitgeroepen tot 'de aantrekkelijkste werkgever van Nederland 1999'.

voorrondes
Aan deze finale zijn een aantal voorrondes vooraf gegaan. Tijdens deze voorrondes hebben een aantal studenten onderzoek gedaan onder tientallen verschillende organisaties door interviews af te nemen en presentaties te beluisteren. Om zo een zo zuiver mogelijk beeld te krijgen van de deelnemende organisaties. Uiteindelijk hebben de studenten vier organisaties uitgekozen die door mochten naar de finale.

finale
Het assessment tijdens de finale 'van aantrekkelijkste werkgever van Nederland 1999' bestond uit een aantal onderdelen. Eerst kregen de finalisten de gelegenheid een presentatie te houden van 5 minuten. Deze presentatie moesten zij houden zonder audiovisuele hulpmiddelen en met een zelf gekozen voorwerp. Aan de hand van dit voorwerp moesten zij de werkwijze in hun organisatie nader toelichten. Daarnaast werd aan iedere finalist een case voorgelegd en moesten zij de meest uiteenlopende vragen beantwoorden die de studentenassessoren, het publiek en de middagvoorzitter Pim Fortuyn op hen afvuurden.

keuze voor e-office
Het studentenpanel koos uiteindelijk e-office uit als winnaar van de verkiezing van aantrekkelijkste werkgever van Nederland 1999 vanwege de unieke cultuur van e-office. Met name de visie, openheid en flexibiliteit van e-office en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers, spraken de studenten erg aan.

De verkiezing voor 'de aantrekkelijkste werkgever van Nederland 1999' is een initiatief van het weekblad Elsevier, Multec en Euromatch.

+++++++++
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Liesbeth Boschloo (lie@e-office.com) of Mathilda Meijer (mey@e-office.com) Dolderseweg 2, 3712 BP Huis ter Heide, telefoonnummer (030) 693 05 50

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie