Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie rijopleidingen in Zuidlaren

Datum nieuwsfeit: 05-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Rijopleiding Politie Drenthe en Groningen in Zuidlaren

15:22 vrijdag 5 november 1999

Namens het Politie Instituut Verkeer en Milieu Martin Panman
0592-361294

In het Politie Opleiding en Training Centrum (POTC) in Zuidlaren zijn deze rijopleidingen voor politiemensen van start gegaan. Deze opleidingen worden verzorgd door het Politie Instituut Verkeer en Milieu te Apeldoorn. Deze hebben de afgelopen week een dependance geopend in het POTC.

De politiemensen van Groningen en Drenthe worden bijgeschoold om de rijvaardigheden te verbeteren. De opleiding duurt vier dagen. Het begint met een blokje theorie en daarna wordt er gereden. Op het programma staan allerlei oefeningen, die bij normale rijlessen minder uitgebreid aan de orde komen, zoals remtesten, bochtenwerk en manoeuvreren. Eén dag wordt er geoefend op het Politiecircuit in Lelystad
Op de foto de eerste twee kandidaten van de Politie uit Groningen die de rijtest met goed gevolg hebben afgesloten en een diploma in ontvangst konden nemen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie