Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ministerie VWS: Nadere stand van zake bij de hulpmiddelen

Datum nieuwsfeit: 05-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van VWS

Nadere stand van zake bij de hulpmiddelen

De uitgaven voor hulpmiddelen stijgen snel. Die stijging kan op zich positief worden geduid. Het geeft namelijk aan dat bij de zorgverlening werk wordt gemaakt van de verbetering van de levenskwaliteit van chronisch zieken en mensen met een beperking. Dankzij de inzet van hulpmiddelen kunnen zij immers een zo normaal mogelijk leven leiden. Zo durven veel ouderen weer naar buiten met een rollator en kunnen diabetespatiënten met gebruik van diabetesteststrips in betere gezondheid oud worden. Ook bij de hulpmiddelen blijft kostenbeheersing echter van belang.

Met deze brief informeren de bewindslieden de Kamer nader over de stand van zaken bij de hulpmiddelen. Paragraaf 2 gaat in op het budgettaire beeld.
Paragraaf 3 schetst de contouren van een actieprogramma dat zij de komende maanden nader zullen uitwerken. De ontwikkelingen op aanpalende terreinen zullen we daar bij betrekken. Tot slot is in paragraaf 4 tijdpad opgenomen dat de bewindslieden voor ogen staat.

Hier kunt u de gehele publicatie binnenhalen. De publicatie is in het PDF-formaat. Hiervoor heeft u de Adobe Acrobat Reader nodig.

Zie het originele bericht voor ophalen van PDF-bestanden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie