Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 05-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politieberichten worden verzorgd door het Bureau Communicatie van de Politie Hollands Midden Telefoon: 071-5459802

Laatst gewijzigd 5 november 1999.

Automobilist rijdt door na aanrijding

Een tot op heden nog onbekend gebleven automobilist is donderdag 4 november, rond het middaguur, doorgereden nadat hij op de Brouwerlaan een 10-jarig fietstertje had aangereden. Het meisje uit Hillegom hield daaraan een pijnlijke dikke rechterknie over. De automobilist reed vanuit parkeerstand weg. Nog wel stapte de bestuurder even uit, zei 'sorry' tegen het meisje en ging er toen weer vandoor. De politie is op zoek naar hem.


Inbreker aangehouden.

In de nacht van 4 op 5 november hield de politie rond drie uur een 38-jarige Noordwijker aan die bezig was in te breken in de "doe het zelf zaak Doeland" aan de Pickestraat. Een getuige meldde de politie dat hij glasgerinkel had gehoord en ook een schim had zien lopen. De politie trof de man in de zaak aan. Daar kon hij worden aangehouden. Hij is ingesloten. De politie onderzoekt of hij mogelijk nog meer op zijn kerfstok heeft.


Bureau Slachtofferhulp verhuisd.

Het Bureau Slachtofferhulp Duin- en Bollenstreek is vanaf 5 november verhuisd van de Heereweg 92 in Lisse naar de Duinwetering 101 in Noordwijk, het districtsbureau van de politie. Het bureau is daar vanaf dinsdag 9 november op werkdagen geopend van 09.00 tot 13.00 uur en is bekreikbaar op telefoonnumer 071-3644474.


Wij ontvangen graag uw reacties of informatie die ons bij onderzoeken verder kunnen helpen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie