Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Residentie Orkest geeft Radio West promenadeconcerten

Datum nieuwsfeit: 06-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Radio West

RESIDENTIE ORKEST GEEFT RADIO WEST PROMENADECONCERTEN

25 oktober 1999

Het Residentie Orkest geeft op zaterdag 6 november om 20.15 uur en op zondag 7 november 14.15 uur een tweetal zogenaamde Radio West Promenadeconcerten in de Dr. Anton Philipszaal aan het Spui in Den Haag. Op het programma staan werken van Lalo, Berlioz, Roussel en Ravel. Het Residentie Orkest staat hierbij onder leiding van Marc Soustrot. Radio West zendt een compilatie van deze concerten uit op zondagavond 7 november tussen 18.00 en 20.00 uur in het programma Radio West Klassiek.
Korting

De Radio West Promenadeconcerten kunnen tegen gereduceerde prijs worden bezocht. Tegen inlevering van een kortingsbon kan 10,- korting worden verkregen op de normale toegangsprijs. Deze bon is verkrijgbaar bij de studio van Radio West aan de Van Vredenburchweg 71 in Rijswijk en aan de kassa van de Dr. Anton Philipszaal aan het Spui in Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie