Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Delfzijl start campagne "Groen de kleur die 't maakt"

Datum nieuwsfeit: 06-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

INFORMATIE

02-11-1999

Wethouder Ketting start campagne "Groen de kleur die 't maakt"

Zaterdag 06-11-1999 geeft wethouder de heer H.B.G. Ketting van de gemeente Delfzijl het startsignaal voor de campagne "Groen de kleur die 't maakt". Dit gebeurt om 10.00 uur bij de wijkpost in Wagenborgen, Hoofdweg 166.

Ketting opent de campagne door een sticker met het logo van "Groen, de kleur die 't maakt" op een bedrijfsauto van de afdeling wijkbeheer te plakken.

Wanneer de medewerkers van wijkbeheer werkzaamheden uitvoeren die te maken hebben met deze campagne zal er een bord met het logo te zien zijn.

In de gemeente Delfzijl wordt het beleid voor het openbaar groen voor de komende jaren opgesteld. De inwoners van de gemeente Delfzijl krijgen de mogelijkheid om hun mening en ideeën naar voren te brengen op groenbeurzen die georganiseerd worden op de vier wijkposten in de gemeente Delfzijl. Zij kunnen hun mening geven door middel van het invullen van een enquête. Tijdens deze beurzen presenteert de afdeling wijkbeheer de visie op het openbaar groen.

De eerste beurs wordt op zaterdag 6 november van 10.00 uur tot 15.00 uur gehouden in de wijkpost te Wagenborgen, Hoofdweg 166 en is bedoeld voor de inwoners van Wagenborgen, Woldendorp, Termunten, Termunterzijl, Borgsweer en Baamsum.

De andere beurzen worden gehouden op:

27 november in de wijk Delfzijl zuid, betreft de buurten Centrum, Oud West, West I, West II, Fivelzigt, Detmerseiland, Rietkampen, Kruidenoever, Tuikwerd, Tuikwerderrak én de dorpen Farmsum, Meedhuizen en Weiwerd

wijkpost: Hogelandsterweg 16a Delfzijl, 616584

29 januari in de wijk Bierum, betreft de dorpen Bierum, Spijk, Losdorp, Godlinze, Krewerd en

Holwierde

wijkpost: Luingaweg 24, Bierum, telefoon 591436

12 februari in de wijk Delfzijl noord, betreft de buurten Bornholm, Landendbuurt, Sterrenbuurt,

Vestingbuurt, Platenbuurt, Zanden- en Riffenbuurt, Biessum en Uitwierde wijkpost: IJslandsestraat 3, Delfzijl, telefoon 612691

__

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt mevrouw A. Imminga, telefoon 0596-639964.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie