Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Speelgoedbeurs in Baarle-Nassau

Datum nieuwsfeit: 06-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Baarle-Nassau

Nieuws uit Baarle-Nassau en omstreken

Speelgoedbeurs in Baarle-Nassau.

BAARLE-NASSAU Basisschool De Regenboog in Baarle Nassau houdt op zaterdag 6 november van 13.00 tot 15.00 uur in het schoolgebouw een speelgoedbeurs. De beurs is gratis toegankelijk.

Mensen die speelgoed over hebben kunnen dat ter verkoop aanbieden. Speelgoed moet wel heel, compleet en schoon zijn. De verkoopsprijs wordt in overleg vastgesteld. De school vraagt 20% van dit bedrag. Inleveren van speelgoed vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur op de basisschool.

Voor knuffels die men voor de verkoop wil aanbieden hebben de organisatoren een andere bestemming. Via Bep Marcus wil men deze knuffels schenken aan een kinderziekenhuis in Moskou. Voorafgaand aan de beurs wordt er op school een speciale `knuffelhoek' ingericht waar de knuffels die men inlevert bij worden gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie