Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium & Exhibition Gas Analysis 1999

Datum nieuwsfeit: 07-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Normalisatie-instituut

Delft, april 1999

Ontwikkelingen op de internationale markt voor speciale gassen en gas analyse

Symposium & Exhibition Gas Analysis 1999

Welke mogelijkheden heeft de toekomst in petto voor de wereld van gasanalyse en speciale gassen? Deze vraag staat centraal tijdens het internationale evenement Gas Analysis Symposium & Exhibition, dat het Nederlands Normalisatie-instituut samen met de internationale normalisatiecommissie Analysis of Gases (ISO/TC 158) op 7, 8 en 9 november organiseert in het Evoluon te Eindhoven.

Doel van Gas Analysis is de internationale handel en industrie en onderzoekers met elkaar in contact te brengen, om kennis uit te wisselen. Nieuwe ontwikkelingen in de markt en binnen het onderzoek op het gebied van de analyse van procesgassen, aardgas en luchtkwaliteitsanalyses staan daarbij centraal.

Het evenement start op 7 november, met de opening van de beurs. De beurs is tevens te bezoeken op 8 en 9 november, de dagen dat het symposium plaatsvindt. Naar verwachting zullen meer dan 250 deelnemers, uit Europa, maar bijvoorbeeld ook uit Amerika en Japan, het symposium en de beurs bezoeken. Voor Nederlandse en internationale bedrijven een mooie kans om te laten zien wat zij in huis hebben. Heeft u belangstelling voor beursdeelname, neem dan voor meer informatie contact op met mw. K. Romeyn, telefoon (015) 2 690 323.

Een groot aantal sprekers van vooraanstaande gasbedrijven uit de gehele wereld zal tijdens het symposium een inleiding verzorgen. Voor een uitgebreide toelichting op het programma: zie bijgaand leaflet. Deelname aan het symposium en het bezoeken van de beurs kost 475 EURO (NLG 1050) bij inschrijving voor 1 juni. Na deze datum geldt een prijs van 545 EURO (NLG 1200). Dit bedrag is inclusief syllabus, lunches en koffie. Een programma en een opgaveformulier zijn op te vragen via de aangehechte antwoordkaart, of via e-mail: (Karin.Romeyn@nni.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie