Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede Ketenrapport van het Millennium Platform Transport

Datum nieuwsfeit: 08-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Millennium Platform

Tweede Ketenrapport van het Millennium Platform Transport

De communicatie binnen de keten moet nog verbeterd worden, is (weer) een van de conclusies uit het Rapport Ketenaudits dat het Millennium Platform Transport (MPT) in oktober 1999 publiceerde. De uiteindelijke conclusie is dat de Nederlandse transportsector de zaken goed op orde heeft zonder daar een percentage voor aan te geven. De voedings- en medicijnketens hebben enorme vooruitgang geboekt in de afgelopen drie maanden.
Het is zeker zo dat met name op het vlak van noodprocedures en continuïteitsplannen diverse bedrijven nog werk dienen te verzetten. Zolang blijkt dat die werkzaamheden ook gepland en uitgevoerd worden is er "vooralsnog geen enkele reden tot ongerustheid".

Het tweede Rapport Ketenaudits is het vervolg op het eerste en is het resultaat van aanvullende onderzoeken (audits) op de maatschappelijk vitale goederenketens uit die eerste fase en andere vitale goederenketens. Deze nieuwe onderzoeken geven een nog beter kwalitatief beeld van de toestand in de transportsector, uitgedrukt in heldere do's en dont's voor alle bedrijven.

U kunt de managementsamenvatting van het rapport lezen. De volledige tekst van het rapport kunt u via bovenstaand icoontje downloaden en vervolgens inzien en printen met behulp van Adoba Acrobat Reader. Ook kunt u nog de managementsamenvatting en het rapport van de eerste fase (zomer 1999) raadplegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie