Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Volvo's S70 en V70: nu meer dan ooit de veiligste keuze

Datum nieuwsfeit: 08-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Volvo's S70 en V70: nu meer dan ooit de veiligste keuze

(8 November 1999)

PERSBERICHT:

De uiterst succesvolle estate van Volvo, de V70, en de sedanversie, de S70, staan met ingang van heden met een aantal zeer begerenswaardige uitvoeringen in de prijslijsten. Vanaf week 50 worden de S70 en de V70 in vier speciale, zeer aantrekkelijke varianten leverbaar. Het voordeel voor de klant kan oplopen tot ruim twaalfduizend gulden.

Het gaat om de varianten Polar, Europa en Europa Exclusive voor de Volvos S/V70 2.4 (140 en 170 pk) en de 2.5 D (140 pk). Voor de Volvo's 2.4T AWD en de XC is de variant Nordic in het leven geroepen.

Polar
Aan de huidige specificatie van de basisversie van de Volvo's S70 en V70 zijn airconditioning en Madison bekleding (high level pluche) toegevoegd. Deze basisversie staat voortaan onder de noemer S70 en V70 Polar in de prijslijst.

Europa
De Volvo's S70 en V70 Europa bieden op het al zeer rijke standaard uitrustingsniveau - met bijvoorbeeld standaard Whiplash Protection System - nog een groot aantal extra's, te weten: Valencia interieur, ECC, verwarmbare voorzetels, mistlampen v6ôr, lederen stuurwiel, cruise control, afstandsbediening centrale vergrendeling, boordcomputer, koplampwissers met sproeiers, verlichte make-up spiegel bestuurder, Stability & Traction Control, drempelbeschermers, 15 inch lichtmetalen velgen met 195/60 banden en een keuze uit trimline of techno. De totale waarde van dit Europa-pakket bedraagt f 13.980,-. De meerprijs bedraagt echter slechts f 5.000,-, hetgeen betekent dat de klant een voordeel heeft van f 8.980,-.

Europa Exclusive
Voor een welhaast ultiem uitrustingsniveau biedt Volvo bovenop het al genoemde Europa-pakket nog een aantal extra's onder de noemer Europa Exclusive. Dit pakket bestaat uit: lederen interieur, verwarmbare zitplaatsen voor en achter, met leder beklede versnellingspook (of trimline roodbruin voor automaat), met leder bekleed stuurwiel met trimline roodbruin, achterspoiler (alleen V70), bekerhouders achter en 16 inch lichtmetalen velgen met 205/50 banden. De totale waarde van dit Europa Exclusive-pakket bedraagt f 6.990,-. Dankzij een meerprijs van slechts f 3.400,-, levert dit de klant een voordeel op van f 3.590,-.

Nordic
Tot slot zijn aan het basis uitrustingsniveau van de Volvo's V70 2.4T AWD en XC (Cross Country) airconditioning en koplampwissers met sproeiers toegevoegd, hetgeen deze uitvoeringen standaard n6g completer maakt dan ze al waren. Standaard zijn deze uitvoeringen al voorzien van een luxe Valencia interieur, mistlampen vô6r, afstandsbediening voor centrale vergrendeling, een met leder bekleed stuurwiel en 16 inch lichtmetalen velgen met 205/55R16 banden. Onder de naam Nordic staan deze varianten voortaan vermeld in de prijslijst.

Naast de genoemde varianten is er voor de Volvo's S70 en V70 een aantal nieuwe Lines ontwikkeld, welke een persoonlijker aankleding van de diverse uitvoeringen mogelijk maakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie