Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 09-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 9 November

VALS GEBRUIK CREDITCARD ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond hebben twee onbekende mannen bij een tankstation aan de Maaspoortweg in 's-Hertogenbosch proberen te betalen met een valselijk gebruikte creditcard. Twee negroïde mannen kwamen tegen sluitingstijd de zaak binnen en wilden o.a. pre-paid telefoonkaarten afrekenen met een kennelijk gestolen creditcard. De 19-jarige caissière zag dat de handtekening die één van de mannen zette, niet overeen kwam met de handtekening op de creditcard. De vrouw deelde de mannen mede dat zij de politie zou waarschuwen. De mannen pakten de gekochte, maar niet betaalde goederen en gingen er snel vandoor.

AUTOBRAND OP RIJKSWEG ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond is op Rijksweg A2 in 's-Hertogenbosch brand ontstaan in de auto van een 24-jarige inwoner uit Zaltbommel. De man hoorde een knal en zag dat zijn auto spontaan in brand vloog. De bestuurder bracht zijn auto op de vluchtstrook tot stilstand en wist ongedeerd uit te stappen. De auto brandde geheel uit.

ALCOHOL/GSM GEBRUIK BIJ AANRIJDING ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond is een 39-jarige automobilist uit Kerkdriel op de Orthenseweg terhoogte van de Aartshertogenlaan in 's-Hertogenbosch achterop een voorganger gereden. De man wilde zijn mobiele telefoon aannemen. Vermoedelijk door de combinatie van alcohol- en telefoongebruik reed hij achter op de voor hem rijdende auto. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

INBRAAK BEJAARDENHUIS ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond is ingebroken in de gemeenschappelijke ruimte van een bejaardenhuis aan de Klokkenlaan in 's-Hertogenbosch. Uit het pand is een stereo-installatie ontvreemd.

DIEFSTAL MERCEDES ('s-Hertogenbosch)

Maandag is vanaf Treurenburg in 's-Hertogenbosch een blauwe Mercedes type C180 ontvreemd.

KONIJNENDIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Afgelopen weekend zijn uit een hok op het volkstuinencomplex aan de Ploossche Plas in 's-Hertogenbosch konijnen gestolen. Het betreft een viertal zgn. Californiërs, kleur bruin met zwartkleurige ringen op de kop. De beestjes zijn ongeveer vier maanden oud.

DIEFSTAL ATB UIT BERGING (Drunen)

Van maandag op dinsdag is vanuit een berging van een woning aan de Prinses Beatrixstraat in Drunen een rode ATB-fiets merk Giant gestolen.

DRUGGEBRUIKERS OP DE BON ('s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag zijn op de Barbaraplaats in 's-Hertogenbosch twee druggebruikers bekeurd voor het gebruiken van verdovende middelen.

SNELHEIDSCONTROLE (Haarsteeg)

Dinsdagmiddag zijn bij een snelheidscontrole op de Mommersteeg in Haarsteeg zeven automobilisten en één bromfietser bekeurd voor overtreding van de toegestane maximum snelheid van 50 km/h. Hoogst gemeten snelheid automobilisten 80 km/h. Snelheid bromfietser 79 km/h.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie