Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Albert Heijn verkoopt Fujitsu Siemens Computers

Datum nieuwsfeit: 10-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Fujitsu

Albert Heijn verkoopt Fujitsu Siemens Computers

Maarssen, november 1999 Op woensdag 10 november 1999 start Albert Heijn met de verkoop van een unieke multimedia-computer van topkwaliteit met de laatste technische specificaties tegen een zeer scherpe prijs. Deze Myrica computer is speciaal voor Albert Heijn samengesteld door het nieuwe Europese computerbedrijf Fujitsu Siemens Computers.

Millennium-actie

De computer neemt een steeds prominentere plaats in in het huishouden en zal zeker in het nieuwe millennium niet meer weg te denken zijn. Met de unieke Myrica multimedia-computer van het A-merk Fujitsu Siemens biedt Albert Heijn haar klanten een complete personal computer die geschikt is voor gebruik door het hele gezin.

Europese primeur

De computer is door het bedrijf Fujitsu Siemens Computers speciaal voor de Albert Heijn-klant op maat samengesteld. Fujitsu Siemens Computers is recentelijk ontstaan door een joint venture van de gerenommeerde bedrijven Fujitsu Computers en Siemens Computer Systems en is een nieuw Europees zwaargewicht in IT.

Albert Heijn heeft met de Myrica multimedia-computer de Europese primeur van dit nieuwe merk op het gebied van IT-consumentenproducten.

Nieuwste specificaties

De Fujitsu Siemens Computers Myrica Multi Media is voorzien van de laatste technische specificaties waaronder Intel® Pentium® III- 500 MHz processor, 17''monitor, DVD-speler en CD rewriter. Met de al geïnstalleerde software en gratis internet via World Online, is deze Myrica multimedia-computer geschikt voor het hele gezin.

De speciale Albert Heijn prijs is ƒ3249,- of ƒ2999,-- plus 750 Air Miles.

Bestellen

In de 500 grotere Albert Heijn-winkels worden woensdag 10 en donderdag 11 november demonstratie-computers geïnstalleerd. Via een bestelformulier kunnen klanten de computer bestellen, die vervolgens binnen vijf werkdagen gratis thuis wordt afgeleverd. De actie loopt van 10 november tot en met 28 november 1999 of zolang de voorraad strekt.

Fujitsu Siemens Computers:

Fujitsu Siemens Computers, het toonaangevende Europese IT-bedrijf, kwam tot stand door een joint venture tussen Fujitsu Computers (Europa) Limited en Siemens Computer Systems. De activiteiten gingen van start op 1 oktober 1999. De onderneming is in gezamenlijke handen van Fujitsu Limited en Siemens AG en heeft haar hoofdvestiging in het Nederlandse Amsterdam. Fujitsu Siemens Computers beschikt over uitgebreide productie-eenheden in Europa en klantgerichte vestigingen in 25 Europese landen. Met meer dan 9.000 ervaren medewerkers beoogt het tegen 2001 uit te groeien tot het belangrijkste computerbedrijf van Europa, zijn thuismarkt.

Fujitsu Siemens Computers biedt `s werelds meest complete assortiment IT-producten aan, die tot de beste in hun categorie worden gerekend. Van de kleinste notebook tot het krachtigste computercentrum - de internationaal toonaangevende technologie biedt oplossingen voor bedrijfsproblemen en verbetert ook de persoonlijke levensstijl van menig individu. De producten worden ontwikkeld en vervaardigd in Europa, voor Europa. Daarbij kan een beroep worden gedaan op de technologie en middelen van de moedermaatschappijen die over een wereldwijd vertakt netwerk beschikken.

Naast een benijdenswaardige klantenbasis, die het merendeel van de 1.000 grootste topbedrijven van Europa omvat, beschikt de onderneming nog over een aantal andere belangrijke troeven. Zo heeft zij relaties met meer dan 2.000 van de grootste VAR's, verdelers en wederverkopers - samen goed voor meer dan 100.000 verkooppunten en miljoenen klanten. Verder beschikt Fujitsu Siemens Computers over een verkooporganisatie met meer dan 2.500 professionele verkoopmensen en weet het sterke moedermaatschappijen achter zich staan met een wereldomvattend netwerk van service- en integratiepartners en meer dan 80.000 specialisten die zich specifiek toeleggen op hun producten. Fujitsu Siemens Computers is duidelijk de nieuwe IT-kracht in Europa.

Telefoon: 0346/598.700, fax: 0346/550.152, World Wide Web: www.fujitsu-siemens.com, e-mail adres: (wwwalgemeen@fujitsu.nl)

De heer Doruiter is verantwoordelijk voor het algemeen management.

Voor meer informatie, bekijk de website www.fujitsu-Siemens.com of neem contact op met: Creative Strategies Fujitsu Siemens Computers Johan Perremans Deborah Lobry Streekbaan 196, B- 1800 Vilvoorde Het Kwadrant 1, 3606 AZ Maarssen Tel.: +32 2/267.41.60 Tel: 0346-598700 Fax: +32 2/267.12.89 Fax: 0346-552155

E-mail: Johan@creative-strategies.be E-mail: (deborah.lobry@fujitsu.nl)

© FUJITSU Computers Ltd 1999 trading as Fujitsu Siemens Computers Vragen en opmerkingen naar (webmaster@fujitsu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie