Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DIXTONE breekt markt open voor communicatieapparatuur

Datum nieuwsfeit: 10-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vendex KBB

Den Bosch, 10 november 1999

Eerste winkel in Hilversum; 100 filialen binnen enkele jaren

DIXTONE breekt markt open voor communicatieapparatuur

De elektronicagroep Dixons lanceert morgen in Hilversum een nieuwe winkelformule voor communicatieapparatuur onder de naam DIXTONE. In deze winkel vindt de consument een veelzijdig assortiment telefoons en telefoonaccessoires, ISDN-apparatuur, faxen, printers, organizers, notebooks, digitale camera's, carkits, (internet) pc's. Dixtone voert alle A-merken en biedt ook de diensten en abonnementen aan van de bekende telecommunicatie-providers.

Met DIXTONE wordt een nieuwe trend gezet in de markt van communicatieapparatuur. In de winkel worden alle (nieuwe) ontwikkelingen op het gebied van personal communicatie samengebracht. Hierdoor is het voor de consument eenvoudig een keuze te maken voor een op maat gesneden communicatieoplossing (bv. e-mail en fax in de auto, of gesproken e-mail via de mobiele telefoon). Bovendien biedt DIXTONE een grote variatie aan abonnementen afgestemd op de specifieke wensen van de gebruiker.

Alle winkels van DIXTONE zullen te vinden zijn in de belangrijke winkelstraten en -centra. De winkels zijn tussen de 80 en 90 m2 groot en hebben een eigentijdse, hightech uitstraling. Het assortiment wordt overzichtelijk in vitrines gepresenteerd. De prijzen zijn concurrerend. De medewerkers in de winkels zijn jong en dynamisch en opgeleid om de klant actief deskundig advies te geven.

Met de opening van de eerste winkel in Hilversum geeft DIXTONE het startsein voor een snelle expansie in Nederland. Voor het einde van het jaar zal de Dixtone-keten zijn gegroeid tot circa tien winkels. Binnen enkele jaren zal dit aantal zijn uitgebreid tot meer dan honderd filialen.

Tot Dixons-groep behoren - naast Dixtone - drie winkelformules gespecialiseerd in consumentenelektronica en elektrische huishoudelijke apparaten. Deze formules zijn Dixons, Modern Electronics/Valkenberg en Prijstopper, met ieder een eigen plaats in de markt. Dixons (115 filialen) is een landelijke formule met een assortiment foto, audio, camcorders, pc's, multimedia en telecommunicatie. Modern Electronics/Valkenberg (80 filialen) is een landelijke aanbieder van audio- en videoapparatuur en witgoed. Prijstopper (3 filialen) verkoopt audio, video, pc's, huishoudelijke apparaten en witgoed tegen discountprijzen. Dixons-groep is voorts verantwoordelijk voor de exploitatie van ElectricCity, de verzelfstandigde elektronicaformule van Vroom & Dreesmann. Inclusief ElectricCity levert Dixons-groep aan circa 240 filialen.

Bezoek ook de nieuwe DIXTONE website: www.dixtone.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie