Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kantoorinkoopdagen 99 in Amsterdam RAI

Datum nieuwsfeit: 10-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam RAI

KID 99

Kantoorinkoopdagen 99: Kantoorbenodigdheden, papier en supplies onder één dak!

Amsterdam RAI organiseert op 10 en 11 november de nieuwe vakbeurs Kantoorinkoopdagen 1999 in het Euretco Expocenter te Houten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de leidende vakbladen op kantoorgebied, KantoorVak en Kantoor & Efficiency .

Deze nieuwe expositie met update-seminars komt tegemoet aan een presentatiebehoefte van aanbieders van kantoorartikelen nu de Efficiency Beurs in zijn vanouds bekende vorm dit jaar geen doorgang zal vinden.

Naar verwachting zullen meer dan vijftig leveranciers van kantoorverbruiksgoederen (schrijfwaren, office papers, opbergmiddelen en machine-supplies) hun producten en diensten aanbieden op de tweedaagse expositie.

Het seminarprogramma omvat dagelijks twee lezingen. Op woensdag 10 november worden door gerenommeerde sprekers uit de branche de onderwerpen ‘Inkopen via Internet’ en ‘Kleine ergonomie’ behandeld. Op donderdag 11 november zijn ‘Europees aanbesteden’ en ‘Papierinnovatie’ onderwerpen van de lezingen.

De Kantoorinkoopdagen 99 zullen niet alleen worden bezocht door inkopers, facility managers, hoofden algemene dienst, secretaressen en office managers van
gebruikers-organisaties uit de sectoren industrie, zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit. Ook kantoorvakhandelaren en vertegenwoordigers van retailbedrijven behoren tot de bezoekersdoelgroep.

Toegangskaarten voor de expositie zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Expocenter voor ƒ 35,-. Een toegangskaart voor de seminars kost per dag ƒ 295,- , waarbij twee lezingen, een lunch en toegang tot de beurs zijn inbegrepen. De openingstijden van Kantoorinkoopdagen 99 zijn op woensdag 10 en donderdag 11 november van 9:30 tot 17:00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie