Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AUTO 2000: Compleet en actueel autojaarboek

Datum nieuwsfeit: 10-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AUTO 2000: Compleet en actueel autojaarboek

(10 November 1999)

Verzamelobject én leuk cadeau voor autominnende vaders, ooms en kinderen:

Nú in de kiosk: de 22-ste editie van de autocatalogus van Readershouse /Wereld op Wielen: Auto 2000. Hierin handzaam en helder een beschrijving, de technische gegevens en een afbeelding in kleur van alle op de Nederlandse markt leverbare modellen, aangevuld met historische gegevens, de verkoopcijfers en marktaandelen over de afgelopen vijf jaar alsmede alle toekomstplannen!

Deze editie staat, hoe kan het ook anders, zo vlak voor de start van het nieuwe millennium, in het teken van vooruitgang. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een sneltempo op: in 1999 verscheen er een recordaantal modellen die wéér mooier, wéér schoner, wéér veiliger en wéér zuiniger zijn dan hun voorgangers. In een aantal gevallen lukte dat volgens samensteller Carlo Brantsen prima, maar kritiek wordt niet geschuwd. Zo krijgen autos als de Smart, de Citroen XM en de Toyota Paseo er flink van langs.

Verder is het aantal leverbare modellen op de markt uitgebreid met diverse midi-MPVs, om maar wat te noemen en dus geldt hetzelfde voor de omvang van Auto 2000: liefst 432 paginas. Voor de goede orde, deze uitbreiding heeft géén gevolgen voor de prijs van het boek.

Auto 2000 biedt overzicht in deze turbulente markt, door de informatie per model helder weer te geven. En uiteraard ontbreekt het hoofdstuk Altijd Nieuws met alle toekomstplannen van de automerken niet. Integendeel zelfs, ook de lengte hiervan werd aangepast met méér gegevens en méér illustraties. Dat Auto 2000 bovendien met zijn tijd meegaat, blijkt uit de prijslijst in guldens én euros, alsmede de vermelding van alle belangrijke internet-adressen.

Auto 2000, Readershouse/Wereld op Wielen. 432 paginas in kleur. Nu verkrijgbaar in boekhandel en kiosk voor slechts 27,50 gulden. Auto 2000 is bovendien on-line te bestellen via www.carros.nl, dan ontvangt u het boek voor dezelfde prijs thuisbezorgd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie