Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Begeleidingscommissie herstructurering veehouderij

Datum nieuwsfeit: 10-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht van het ministerie van LNV
10 november 1999

Begeleidingscommissie herstructurering veehouderij

De leden van de Begeleidingscommissie Herstructurering Veehouderij hebben vandaag een eerste gesprek gehad met minister mr. L.J. Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. De commissie, onder voorzitterschap van mr. H.E. (Henk) Koning, krijgt een belangrijke rol bij de begeleiding van de voorgenomen herstructurering van de veehouderij. Zij kan daarover gevraagd en ongevraagd adviseren.
De commissie bestaat naast de voorzitter uit drs. J. de Boer, prof. mr. P.J.J. van Buuren, mw. J. van Doorn, G.J. Doornbos, prof.dr. L. Koopmans, ir. E. Woltjer.
De leden hebben op persoonlijke titel zitting in de Begeleidingscommissie.
De betrokken ministeries worden vertegenwoordigd door drs. R. Bemer (Ministerie van Economische Zaken), mw. drs. E.J. Mulock Houwer (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid), H.A.P.M. Pont (Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer) en drs. C.J. Kalden (Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij).

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij:
www.minlnv.nl/

Overzicht persberichten / stopzetting toezending:
www.minlnv.nl/infomart/persinfo/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie