Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiligheidslek in e-maildienst MailMe

Datum nieuwsfeit: 10-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Geachte heer, mevrouw,

De redactie van WebStyle ontdekte begin deze week een veiligheidslek in de e-maildienst MailMe. Hierdoor waren onbevoegden in staat de mail van MailMe-gebruikers zonder wachtwoord te lezen.
Na het ontvangen van het bericht van WebStyle hebben wij direct actie ondernomen. Datalink, de organisatie die verantwoordelijk is voor de technischefaciliteiten van MailMe, heeft het probleem inmiddels opgelost.

MailMe, een initiatief van Bookmark en Datalink, is een gratis web-based e-mail service. MailMe biedt, naast de gebruikelijke e-mail functionaliteiten, gepersonaliseerde informatiediensten in de vorm van nieuwsbrieven. Aanvullende diensten zijn o.a. een agenda service, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie