Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 10-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 10 November

MAN AANGEHOUDEN (Sint Oedenrode)

Dinsdagavond is bij een verkeerscontrole in sint Oedenrode, een 33-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden. De man bleek gezocht te worden door de politie Leiderdorp. De man werd verdacht van verduistering.

MEER AANHOUDING IN VERBAND MET DRUGS (Boxtel)

Naar aanleiding van de aanhouding van de 41-jarige man uit België in de nacht van 4 op 5 september bij de verkeerscontrole op de A2 onder Liempde, waarbij 13 kilogram heroïne inbeslag werd genomen zijn nog twee aanhoudingen verricht. Een 63 en een 33-jarige man uit Utrecht zijn in verband hiermee aangehouden. In de woning van de oudste man werden een geringe hoeveelheid heroïne en allerlei toebehoren zoals weegschaaltjes, versnijmiddelen en dergelijke aangetroffen.

BEKEURINGEN (Vught)

Woensdagmorgen is controle gehouden op het verbod af te slaan bij de Haldersebaan in Vught. 57 bestuurders zijn bekeurd omdat ze afsloegen waar dat niet mocht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie