Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seminar: Automatisering in de confectiebranche

Datum nieuwsfeit: 11-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Navision organiseert seminar over
automatisering in de confectiebranche

Barneveld, 21 oktober 1999 - Op donderdag 11 november a.s. organiseert Navision Software samen met Pebblestone information systems een seminar over de mogelijkheden van informatietechnologie in de confectiebranche. In het verleden waren confectiebedrijven succesvol als ze een goede collectie konden presenteren en verkopen. Tegenwoordig zijn service, logistiek en informatietechnologie de sleutelwoorden voor succes.

De combinatie van Navision Software en Pebblestone (gespecialiseerd in de confectiebranche) komt tegemoet aan de eisen die confectiebedrijven stellen aan hun automatisering. Pebblestone information systems, een Navision Solution Center, is reeds jaren actief in de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie