Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gezondheidseconoom Aggie Paulus wint UM Onderwijsprijs 1999

Datum nieuwsfeit: 11-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit Maastricht

_________________________________________________________________

Persbericht 10 november 1999 _________________________________________________________________

Door studenten op handen gedragen

Gezondheidseconoom Aggie Paulus wint UM Onderwijsprijs 1999

De Onderwijsprijs 1999 van de Universiteit Maastricht (UM) is toegekend aan dr. Aggie Paulus, werkzaam bij de capaciteitsgroep Beleid, Economie en Organisatie van Zorg (BEOZ) van de Faculteit der Gezondheidswetenschappen.
Voor de UM Onderwijsprijs was een recordaantal van 35 personen genomineerd door onder anderen studenten en medewerkers.

Gelet op het belang van beleids- en beheersvraagstukken in de gezondheidszorg, zoals de wachtlijsten, wordt gezondheidseconomie als wetenschapsgebied steeds belangrijker. Studenten gezondheidswetenschappen zien economie vaak als een moeilijk vak, maar door haar inzet en enthousiasme slaagt Paulus er in om studenten te overtuigen van het belang van gezondheidseconomie. De inhoud en organisatie van het onderwijs dat Paulus geeft, zijn volgens de studenten van een hoge kwaliteit. De studenten zeggen verder dat hun docente veel aandacht en interesse heeft voor iedere student afzonderlijk.

De Beoordelingscommissie UM Onderwijsprijs is op grond daarvan van mening dat terecht een kroon gezet kan worden op het werk van Aggie Paulus. Haar werk als docent, en met name de wijze waarop zij haar werk verricht, kan als voorbeeldfunctie dienen voor medewerkers van de UM.

De Onderwijsprijs 1999 bestaat uit een geldbedrag van 5000 gulden dat kan worden aangewend voor een congresbezoek of studiereis ten behoeve van het onderwijs. Tevens krijgt de winnaar een geldbedrag van 2500 gulden voor eigen besteding.

De UM Onderwijsprijs werd in 1995 ingesteld om personen te eren die een bijzondere bijdrage leveren aan het onderwijs van de Universiteit Maastricht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie