Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NCRV veilt pronkstukken via internet en Radio 3 FM

Datum nieuwsfeit: 11-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Via: www.veiling.com/buzz

Hilversum, 11 november 1999
NCRV VEILT PRONKSTUKKEN VIA INTERNET EN RADIO 3 FM

Nederland krijgt vanaf vandaag de kans om via een Internetveiling een aantal pronkstukken uit de 75 jarige NCRV-historie te bemachtigen. In samenwerking met Nederlands' grootste veilingsite Veiling.com (www.veiling.com) komen o.a. produkten van nieuwe en oude NCRV-programma's zoals Villa Felderhof, Willem Wever, Rondom 10, Netwerk, Farce Majeure en zelfs The Nanny onder de digitale hamer. Uniek aan deze veiling is dat op zondagavond 14 november tussen 18:00 uur en middernacht de climax van deze Internetveiling -live- wordt verslagen tijdens de 6 uur durende marathonuitzending van NCRV's BuZz op Radio 3 FM.

Deze bijzondere veiling is vandaag door BuZz presentatoren Merel Uffing en Steef Cuijpers afgetrapt tijdens de uitzending van AVRO's Arbeidsvitaminen. Zondagavond zal de uitslag van de veiling bekend zijn. De jubilerende NCRV zal de totale opbrengst van deze veiling doneren aan Amnesty International.

Naast historische objecten worden ook ludieke kavels zoals de BH van Merel Uffing, een middagje met Ferry Maat en een interview door superbabe Majanka Fröhlich aangeboden. Tijdens het programma op zondagavond zullen optredens te beluisteren zijn van vele live acts op het BuZz-podium, zoals rapper E-Life en Popslag winnaars van vorig jaar: Jazzskafunk. Daarnaast wordt er ook gestreden om de titel Grote Leuter 1999.

Veiling.com is op dit moment met meer dan 120.000 bezoekers per maand de grootste online veiling van Nederland. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hun waar verkopen en kopen, voor consumenten is deze dienst gratis.

NCRV's BuZz wordt elke zondag tussen 18:00 en 20:00 uitgezonden op 3 FM. Daarnaast verzorgt BuZz al twee jaar op elke zondag als enige omroep interactieve Webradio programma's die uitsluitend via Internet te beluisteren zijn.


- einde bericht -

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie