Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrouwen Advies Commissie Leiden zoekt nieuwe leden

Datum nieuwsfeit: 11-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Vrouwen Advies Commissie zoekt nieuwe leden

De Vrouwen Advies Commissie (VAC) voor de woningbouw zoekt nieuwe leden. De commissie bestaat uit acht vrouwen, aangesteld door het college van Burgemeester en Wethouders, en adviseert de gemeente, de woningbouwverenigingen en architecten bij de bouw van nieuwe woningen en bij de (her)inrichting van de woonomgeving.

De commissie behartigt bij de advisering de belangen van de (toekomstige) bewoners. Belangrijke punten van de advisering zijn de praktische bewoonbaarheid van de huizen, de veiligheid en de duurzaamheid van woningen. Het lidmaatschap van de commissie duurt vier jaar en kan eenmalig met nog eens vier jaar worden verlengd.

Kandidaten dienen belangstelling te hebben voor de woningbouw en bereid te zijn één keer per maand overdag te vergaderen (op dinsdag, met uitzondering van de schoolvakanties), bouwvergaderingen bij te wonen, op onregelmatige tijden bouwtekeningen te beoordelen en cursussen te volgen. Daarnaast moeten de kandidaten in Leiden wonen. Onkosten en eventuele kosten voor kinderopvang worden vergoed.

Nadere informatie kunt u inwinnen bij de voorzitter mw. A. Bos (071-5220494) en bij de secretaris mw. S. Dirkx (Edelkarper 15, 2318 NJ Leiden, 071-5214592), bij wie u zich ook schriftelijk kunt aanmelden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie