Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MotorSale '99 in Autotron Rosmalen

Datum nieuwsfeit: 12-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MotorSale '99
12, 13 en 14 november

ROSMALEN - Voor de meest knallende bikeshow van '99 kom je in november natuurlijk naar Autotron in Rosmalen. Op MotorSale '99 vind je het bouwneusje van de zalm aan te gekke creaties van huisvlijters en profi's uit bikin' Nederland, België en Duitsland. De waanzinnigste machines op twee en drie wielen. Je maakt kennis met de laatste snuffen, gave producten en flitsende ideeën, kledij en lifestyle. Sfeervol omlijst met onderhoudend entertainment. MotorSale '99 kun en mag je niet missen!

De alweer achtste editie van MotorSale maak je weer mee in het riante Autotron Rosmalen. In ExpoDome worden twee verdiepingen van maar liefst in totaal bijna 10.000 vierkante meter volledig gevuld. Deelnemers en standhouders uit binnen- en buitenland geven acte de présence. Beneden vind je de stands van de grote jongens met hun bikes en projecten. Op de vide de grote motormarkt met talloze kramen berstensvol onderdelen, accessoires en kleding. Kramen met sieraden, boeken, collectibles en andere interessante items vind je er ook.

Absolute topbikes
De bikeshow voor particuliere bouwers was vorig jaar een groot succes. Veel deelnemers, van hoge kwaliteit en een enorme waardering. Bigtwin belooft zijn uiterste best te doen dit jaar weer een knallende show neer te zetten. De organisatoren zorgen voor een prachtig decor en hoofdsponsor Zodiac International voor een flink gevulde prijzenpot. Daarna is het aan de particuliere deelnemers om er iets te geks van te maken.

Jury
Zeer deskundig en internationaal is de treffende omschrijving van de vakkundige jury. Met een vertegenwoordiger van hoofdsponsor Zodiac International, Bigtwin's eigenste specialist Ton 'Grizzly' Beerepoot en de Belgische topbouwer Danny Fransen. Met deze heren kun je tellen op een serieus afgewogen en onpartijdig oordeel. Zij bepalen uiteindelijk wie de hoofdprijs - de prestigieuze MotorSale Trofee plus 5.000 gulden cash - in ontvangst gaat nemen. Wie met de tweede prijs van 3.500 gulden met beker en wie met de derde van 1.500 gulden met beker gaat lopen.

Company bikes
Professionele custom- en chopperbouwers meten hun krachten in een eigen competitie, de company bike show. Hier gelden dezelfde criteria als voor particuliere bouwers. Ook hun motoren worden beoordeeld door het genadeloze, maar betrouwbare trio juryleden dat ook de particuliere bikes beoordeelt. Voor de beste drie company bikes staan bekers en liggen vouchers van hoofdsponsor Zodiac International klaar.

Nieuwe bedrijven
De ontwikkelingen in de bijzondere wereld van eigenbouw staan niet stil en MotorSale haakt daar vanzelfsprekend op in. Je maakt op de beursvloer kennis met de jongste ontwikkelingen performance, tuning, ombouw en design. Ben je op zoek naar onderdelen of accessoires voor je motor? Kom je op MotorSale onder één dak met een uitgebreid en verrassend totaalpakket volledig aan je trekken. De organisatie heeft tal van bekende bedrijven weten te strikken, maar ook die nooit eerder op MotorSale te zien zijn geweest. Ook lifestyle is een belangrijk item, want op MotorSale kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan kleding, jewelry en - voor permanente versiering - tattoo.

Biker café
Als vanouds is er weer het Biker café, waar je terecht kunt voor nat en droog. Op vrijdag moet je jezelf amuseren. Maar op zaterdag en zondag geniet je van optredens van The Loeff Berchmaker Bluesband en Yankees dat een spetterende strip act neerzet. De aanvangstijden vind je bij de Infobalie en het Biker café. Voor de stevige trek ben je drie dagen welkom in het Autotron-restaurant. Daar is het goed toeven, je eet en drinkt er lekker tegen schappelijke prijzen.

Infobalie
Tattoo, vriend, opa of rugzak kwijt. Zoek je een bepaalde stand? Voor al je vragen kun je drie dagen lang terecht bij de Info-balie waar je prettig te woord wordt gestaan.

Makkelijk bereikbaar
Autotron Rosmalen ligt aan de A50 's-Hertogen-bosch - Nijmegen. Doe het rustig aan met auto of motor want het deel van de snelweg tussen 's-Hertogenbosch en Geffen staat vol met flitspalen. Geef je geld liever op MotorSale '99 uit.

Parkeren
Bij Autotron parkeer je je automobiel de hele dag voorƒ. 7,50. Kom je op de motor, is stalling gratis. Parkeerruimte is er werkelijk in overvloed.

Openbaar vervoer
Op het Centraal Station van de NS in 's-Hertogenbosch kun je een treintaxi te pakken naar Autotron Rosmalen. Voor info bel je de OV Reislijn 0900 9292 (niet kosteloos).

Openingstijden
Vrijdag 12 november: van 12.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 13 november: van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 14 november: van 10.00 tot 17.00 uur

Toegangsprijs
De toegang tot MotorSale '99 bedraagt ?. 17,50/Bef 350 per persoon per dag. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene. Lezers van Big-twin krijgen ? 2,50/Bef 50 korting tegen inlevering van de speciale bon die in Bigtwin 154 is opgenomen. Er is een geldautomaat waar je kunt pinnen en je kleding kun je tegen betaling kwijt in de bewaakte garderobe.

Telefoon
De organisatie van MotorSale '99 is tijdens de beursdagen van 12, 13 en 14 november te bereiken op de telefoonnummers +31 (0)73 5233401 en (06) 51328986.
Autotron infolijn: 073 523 33 00
Rosmalen, oktober 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie