Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Startdag woningverkoop Erflanden Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 12-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hoogeveen26 oktober 1999

Startdag woningverkoop en kavelinschrijving Erflanden op 12 november

Vrijdag 12 november a.s. start de inschrijving voor kavels voor zelfbouw en de verkoop van te bouwen woningen voor de nieuwe Hoogeveense wijk Erflanden. De kavels zijn een zaak van de gemeente, de woningen van drie makelaars in Hoogeveen.

Erflanden wordt gebouwd in vijf fasen. In de eerste fase geeft de gemeente 38 kavels vrij, binnen een totaal aantal van 225 woningen. Deze kavels liggen allemaal in het zogeheten weidemilieu, in de noordwesthoek van de toekomstige wijk. De kavels variëren in grootte tussen 524 en circa 700 vierkante meter. Vier kavels zijn extra groot, tussen 800 en circa 1000 vierkante meter.

De gemeente geeft deze kavels uit door middel van loting door een notaris. Inschrijving voor de loting is mogelijk van 12 november tot 12 december 1999 en kost f. 500,-. Wie wordt uitgeloot, krijgt f. 450,- teruggestort. Wie zich al heeft aangemeld als geïnteresseerd in een kavel in Erflanden, krijgt het inschrijfformulier begin november thuisgestuurd. Het formulier is verder vanaf 3 november verkrijgbaar in het voorlichtingscentrum van het gemeentehuis en bij de gemeentelijke afdeling Grondzaken in het Compagnieshuis.

De in de eerste fase te bouwen woningen worden namens de projectontwikkelaars Heijmans Vastgoed en Bouwfonds Woningbouw verkocht door Hup en Fidom Garantiemakelaars, Kamminga Makelaars en Hentenaar Makelaardij o.z. Zij hebben vanaf 12 november a.s. informatie beschikbaar. Het gaat in de eerste fase om twee-onder-één-kap-woningen, rijteswoningen en patio-bungalows.

Erflanden krijgt in totaal circa 1140 woningen, verdeeld over drie woonmilieus: weide-, tuinstad- en bosmilieu.

Voor informatie over de kavels en algemene informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Hoogeveen op telefoonnummer (0528) 291256. Voor de overige te bouwen woningen kunt u contact opnemen met de makelaars: Hup en Fidom Garantiemakelaars op telefoon (0528) 262191, Kamminga Makelaars op telefoon (0528) 280480 of Hentenaar Makelaardij o.z. op telefoon (0528) 277001.

= = =

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie