Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wereld Natuur Fonds start waddencyberactie

Datum nieuwsfeit: 12-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wereld Natuur Fonds Nederland

WERELD NATUUR FONDS OPENT EMAILADRES WIM KOK
waddencyberactie: (wkok@xs4all.nl)

Het Wereld Natuur Fonds heeft vanochtend een emailbox geopend voor minister-president Wim Kok. Het WNF heeft dit gedaan om de protestmailtjes op te vangen van de cyberactie die zij is begonnen voor het behoud van de Waddenzee. De cyberactie zorgde echter voor problemen bij de Rijks Voorlichtingsdienst: de minister-president is electronisch niet bereikbaar. Daarom heeft het WNF voor Wim Kok een mailbox geopend. Inmiddels zijn binnen een dag meer dan 1500 protestmails tegen gasboringen in de Wadden aan Wim Kok verzonden.

Het WNF roept mensen op hun stem te laten horen voor de natuur door een emailbericht te sturen naar minister-president Kok. De oproep is gasboringen in of rond de Waddenzee niet toe te staan. Wie klikt naar www.wnf.nl/waddencyberactie belandt bij de protest-email die mensen aan Wim Kok kunnen sturen. Het WNF wil, samen met 20 andere natuur- en milieuorganisaties, zoveel mogelijk proteststemmen verzamelen.

De Waddencyberactie is te vinden op www.wnf.nl/waddencyberactie

////////////////////

Voor de redactie, meer informatie:
Marie-Christine Lanser-Reusken, persvoorlichter,
(mreusken@wwfnet.org), tel 030 - 69 37 374 of semafoon 06-57650435

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie