Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer capaciteit en hogere snelheden met nieuwe autoloader HP

Datum nieuwsfeit: 12-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

99251

MEER CAPACITEIT EN HOGERE OVERDRACHTSNELHEDEN MET NIEUWE AUTOLOADER

Amstelveen, 12 november 1999 - Hewlett-Packard introduceert de HP DLT Autoloader 818 stand-alone rack-mount tape backup oplossing. De nieuwe drive biedt de prestaties en capaciteit die moderne bedrijfskritische omgevingen nodig hebben. In deze omgevingen zijn toenemende hoeveelheden netwerkdata en backup-frequenties de norm en staan systeemveelzijdigheid en flexibiliteit voorop.

De HP DLT Autoloader 818 is de perfecte oplossing voor gebruikers die van stand-alone drives willen overstappen naar de voordelen van kosteneffectieve, zelfstandige, geautomatiseerde back-ups. Het is een DLT (digitaal lineair tapegebaseerde) geautomatiseerde opslagoplossing voor high-performance ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie