Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

S.W.I.F.T. bouwt nieuw veilig Internet Protocol (IP) netwerk

Datum nieuwsfeit: 12-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

99249

5nines:5minutes-oplossing vormt betrouwbare basis
IT-architectuur S.W.I.F.T.

Amstelveen, 12 november 1999 - S.W.I.F.T. (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) ontwikkelt als één van de eerste organisaties samen met Hewlett-Packard en zijn partners een 5nines:5minutes-oplossing als essentieel onderdeel van zijn nieuwe IT-infrastructuur. De 5nines:5minutes-oplossing bestaat uit geïntegreerde producten en diensten van Hewlett-Packard, Oracle, Cisco en BEA.

S.W.I.F.T. bouwt een nieuw veilig Internet Protocol (IP) netwerk met best-of-breed oplossingen en een open UNIX-model. Het nieuwe netwerk gaat een reeks gemakkelijk toegankelijke, real-time, interactieve communicatiediensten ondersteunen die financiële instellingen nodig hebben als aanvulling op de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie