Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden Etten Leur

Datum nieuwsfeit: 12-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Werk in uitvoering

Opgelet, steiger op de weg!

In verband met een reconstructie van de gevel van het pand Zeedijk 23, is er een steigeropbouw gedeeltelijk op de openbare weg geplaatst. Over een lengte van tachtig meter nabij dit pand aan de Zeedijk, geldt er daarom tijdelijk een maximumsnelheid van 30 km/uur. Naar verwachting is deze maatregel van kracht tot 23 november aanstaande.

Gedeelte Hoge Vaartkant tijdelijk afgesloten

Op maandag 15 november aanstaande beginnen de wegwerkzaamheden in de Hoge Vaartkant. Het werk speelt zich af in het straatgedeelte tussen de nieuwe rijkswegomlegging en de Hilsebaan. Het huidige asfalt en de klinkers worden verwijderd. Vervolgens wordt er een puinfundering aangebracht, waarna de straat opnieuw wordt geasfalteerd. Het werk duurt naar verwachting tot en met 10 december aanstaande. Gedurende deze periode is het bovengenoemde straatgedeelte afgesloten voor het doorgaande verkeer. De aanliggende panden blijven zoveel als mogelijk bereikbaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie