Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Italianen bezoeken Apeldoornse markt

Datum nieuwsfeit: 13-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Apeldoorn

Italianen bezoeken Apeldoornse markt
Een groep van dertig Italiaanse markthandelaren wil de Nederlandse markten leren kennen en legt morgen, zaterdag 13 november, een werkbezoek af aan de markten van Apeldoorn, Deventer en Amsterdam.

De Centrale Vereniging voor ambulante Handel heeft de Italianen aanbevolen ook de Apeldoornse markt te bezoeken. Apeldoorn wordt landelijk vaker naar voren geschoven als modelmarkt. Het bezoek aan Apeldoorn wordt begeleid door de Centrale vereniging, o.a. door de voorzitter André Esselink.

Een gezelschap bestaat uit dertig markthandelaren en hun levenspartners, uit de steden Trento en Bolzano. Het bezoek wordt zaterdagochtend om 10.00 bij de markt aan de Stationsstraat ontvangen door de heer H. Wijnsma (hoofd afd. Economische Zaken, gemeente Apeldoorn). Vervolgens gaat men naar Café de Paris voor koffie met gebak. Daarna wordt de markt bezocht en gebruikt het gezelschap om 12.00 uur een lunch in de Bonvivant aan de Loolaan.

Er zijn plannen, in een zeer pril stadium, om in het jaar 2002 (wanneer de euro wordt ingevoerd) een internationale markt in Apeldoorn te organiseren.


© 1999, Gemeente Apeldoorn

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie