Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Excursie windenergie Houten

Datum nieuwsfeit: 13-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Gemeentenieuws van 12/10/99

Excursie windenergie 13 november

De gemeente Houten voert op dit moment een onderzoek uit naar duurzame energie. Bekeken wordt welke vormen van duurzame energie in Houten kunnen worden toegepast. Duurzame energie wordt bijvoorbeeld geleverd door de zon. Ook windenergie is een vorm van duurzame energie. Het projectbureau Duurzame Energie

Op verzoek van de gemeente Houten organiseert het projectbureau Duurzame energie op zaterdag 13 november een excursie per luxe touringcar langs verschillende windmolenlocaties. Er wordt informatie gegeven over de voor- en nadelen van windenergie. De busreis naar het IJsselmeer leidt onder andere langs verschillende opstellingen (bijvoorbeeld een aantal op een rij of solitair) en verschillende types (oude en nieuwe, met twee of met drie bladen). Tijdens de excursie wordt het effect zien van kleuren op windmolens duidelijk. De excursie is in eerste instantie bedoeld voor raadsleden, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus voor inwoners van de gemeente. De excursie duurt de hele dag, aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor koffie, thee en een lunch wordt gezorgd. Let op: vol is vol.

U kunt zich opgeven door te bellen met het secretariaat van de sector Ruimtelijk Beheer. Het telefoonnummer is: 63 92 771. Wilt u reageren vóór 20 oktober?

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie