Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Noord-Hollandse Natuurdag in Haarlem

Datum nieuwsfeit: 13-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Noord-Hollandse Natuurdag

Zaandam, 1 november 1999 - Op zaterdag 13 november a.s. organiseert een samenwerkingsverband van twaalf natuurorganisaties de eerste Noord-Hollandse Natuurdag. De dag vindt plaats van 10.30 tot 16.00 uur in Cultureel Centrum De Egelantier, Gasthuisvest 47 te Haarlem. De toegang is gratis. De Noord-Hollandse Natuurdag is bestemd voor iedereen die zich met natuurinventarisaties bezighoudt, of die daar interesse voor heeft. Er zijn lezingen, computerdemonstraties, stands, kinderactiviteiten, video's, etc.

De lezingen gaan over typisch Noord-Hollandse natuuronderwerpen: Zo is er aandacht voor de ringslangen rondom het IJ en voor de natuurlijke populatie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie