Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groningse vrouw krijgt hartaanval in auto

Datum nieuwsfeit: 14-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 11/14/99

Vrouw krijgt hartaanval in auto/
Zondag, 14 november 1999

Een 48-jarige vrouw uit Groningen kreeg vanmorgen tegen het middaguur op de westelijke ringweg van de stad een hartaanval en belandde met haar auto in de naastgelegen sloot. Omstanders haalden de vrouw uit de auto, waarna zij door ambulancepersoneel werd gereanimeerd. In het ziekenhuis overleed de vrouw.

De Groningse raakte na de hartaanval buiten bewust- zijn en schampte op de Laan 40-45 eerst de middenvangrail om vervolgens de sloot in te rollen. Een 44-jarige man uit Stedum, die getuige was van het ongeluk, dook gelijk het water in om de vrouw te redden. Hij dook een tweede keer om te controleren of er nog meer slachtoffers waren. De vrouw was echter alleen.
Aan de kant bleek het slachtoffer nog een zwakke pols te hebben. Op het moment dat de ambulance arriveerde was de toestand van de vrouw zodanig verslechterd dat reanimatie nodig was. In kritieke toestand werd ze overgebracht naar een ziekenhuis, waar de vrouw uiteindelijk overleed.
De man uit Stedum werd door een ambulance naar huis gebracht. De auto van het slachtoffer raakte total-loss en moest worden afgesleept.

Voor nadere informatie, via bureau Voorlichting, tel 050 599 5010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie