Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

`Sint-Site' op www.wehkamp.nl

Datum nieuwsfeit: 15-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SINT GAAT `VIRTUEEL'

`Sint-Site' op www.wehkamp.nl

In de periode van 15 november tot 6 december speelt Sinterklaas een prominente rol op de Wehkamp-site. Niet alleen is de site in Sinterklaassfeer gehuld, maar bovendien is er gedurende die periode een speciale shop met cadeausuggesties, handig gegroepeerd naar prijsklasse, ingericht.

`Ook ik heb natuurlijk te maken met toegenomen werkdruk en dan is het reuze handig wanneer de mensen in Nederland hun cadeautjes bij Wehkamp uitzoeken', zo sprak de Sint bij aankomst in Hattem. De keuze van de Sint voor Wehkamp lag voor de hand omdat Zwolle dichtbij zijn aankomstplaats Hattem lag, maar zijn voorkeur voor Wehkamp had toch vooral te maken met het zeer uitgebreide assortiment (meer dan 10.000 artikelen!) in de Wehkamp-Web-Winkel! `Verrassend aangenaam' zo typeerde de Sint de samenstelling van het assortiment: `hierin vindt elke Nederlander iets van zijn gading'. `Wehkamp maakt zijn koploperpositie op het gebied van digitaal ondernemen weer helemaal waar' zo besloot de Sint zijn relaas.

15-11-1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie