Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deel Venneperweg Haarlemmermeer afgesloten

Datum nieuwsfeit: 15-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 17 november 1999

... Deel Venneperweg afgesloten vanwege asfaltering

De gemeente Haarlemmermeer start maandag 15 november om 9.00 uur met het asfalteren van een deel van de Venneperweg. Het betreft het gedeelte tussen de Oosterdreef en de Rijnlanderweg. De werkzaamheden vinden plaats in het kader van het planmatig onderhoud en worden uitgevoerd door Reef wegenbouw b.v..

Vanaf het station in Nieuw Vennep tot aan de kruising van de Venneperweg en de Rijnlanderweg wordt de Vennerperweg geasfalteerd. De kruising blijft beschikbaar voor alle verkeer. Om het werk goed te laten verlopen, is het noodzakelijk het weggedeelte geheel af te sluiten voor al het doorgaand verkeer. Landbouwverkeer en bestemmingsverkeer kunnen gebruik maken van de parallelweg langs de Venneperweg door 't Kabel. Het overige verkeer wordt omgeleid via de Bennebroekerweg, de Hoofdweg en de N207. Het station blijft voor al het verkeer bereikbaar vanaf de Oosterdreef. Het werk is, als het weer meezit, op vrijdag 26 november klaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Yvonne de Groot: 023-5676246

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie