Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Hollands Midden: wel ordehandhaving Millennium

Datum nieuwsfeit: 15-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hollands Midden
Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459802
Fax 0715414881
Afkomstig van: Frank Vergeer
Datum: 15 november 1999
·

Politie Hollands Midden zorgt wel degelijk voor handhaving openbare orde en veiligheid tijdens het Millennium

In tegenstelling tot berichtgeving in de landelijke- en regionale media aangaande de prioriteitstelling tijdens het Millennium zal Politie Hollands Midden gedurende die nacht aanvullende maatregelen treffen om de openbare orde- en veiligheid te handhaven.

Zo is, zelfs meer dan in voorgaande jaren, extra personeel in dienst geroepen om een redelijk niveau van rust, orde en veiligheid te garanderen. Dat wil de politie bereiken door zoveel mogelijk in de dorpen en wijken aanwezig te zijn en zo nodig in een vroegtijdig stadium in te grijpen. Tegen ernstige strafbare feiten zal echter direct worden opgetreden.

Aan bedrijven is wel geadviseerd om die nacht zelf maatregelen te treffen om de onderneming te beschermen tegen voorkomende vormen van criminaliteit en storingen. Dat betekent echter niet dat bij meldingen van bedrijven niet wordt ingegrepen. Als er op dat moment voldoende politiecapaciteit aanwezig is, zal de melding vanzelfsprekend naar behoren worden afgehandeld. Alleen in geval van personele schaarste zal een beroep worden gedaan op de ondernemer zélf om tijdelijke maatregelen te treffen. Daarover zijn de ondernemers in de regio op de hoogte gesteld via de Kamers van Koophandel.

Noot voor de redactie/

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie