Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 15-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 15 November

TE VEEL GEDRONKEN (Boxtel)

In de nacht van zondag op maandag is een 47-jarige vrouw uit Boxtel bekeurd omdat ze met een auto reed terwijl ze te veel gedronken had. De vrouw kreeg een rijverbod van 6 uur. De officier van justitie heeft haar een boete van fl. 1400,- opgelegd. De controle vond plaats op de Beukums in Boxtel.

TE VEEL GEDRONKEN (Vught)

In de nacht van zondag op maandag is een 57-jarige man uit Vught bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. De officier van justitie heeft de man een geldboete opgelegd van fl. 725,-. De controle vond plaats op de Sint Elisabethstraat in Vught.

RUITEN VERNIELD (Wijbosch)

Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag van een school aan de Schoolstraat in Wijbosch 4 ruiten vernield. Zowel van een klaslokaal als van een toegangsdeur werden de ruiten met stenen ingegooid.

INBRAAK IN SCHOOL (Boxtel)

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een school aan de Sch ijndelseweg in Boxtel. Een ruit van de school werd ingeslagen waardoor men binnen kon komen. Een TV, een stereo-installatie, enkele boormachines en een slijptol werden gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN (Boxtel)

Zondagavond is vanaf de Rechterstraat in Boxtel een zwarte Aprilia SR Stealth bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is PSW-615.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie