Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP Dutch World: The next E. E-services

Datum nieuwsfeit: 15-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

99214

HP DUTCH WORLD: THE NEXT E. E-SERVICES

Amstelveen, 6 oktober 1999 - Hewlett-Packard organiseert, in samenwerking met HP's gebruikersvereniging Interex Netherlands, voor het vierde jaar op rij het topevenement HP Dutch World. Het overkoepelende thema voor dit jaar is 'The next E. E-services', de visie van HP op de nieuwe e-services-wereld. HP Dutch World vindt plaats op 15, 16 en 17 november in 't Spant in Bussum.

Internet biedt oneindig veel mogelijkheden. Via Internet stellen duizenden bedrijven kennis, kapitaal, producten en processen beschikbaar aan werknemers, klanten en partners. Daarbij kunnen ze gebruikmaken van zogenoemde e-services (modulaire diensten en IT-middelen die beschikbaar zijn via Internet). Deze e-services beschrijven wat ze kunnen, communiceren met elkaar en werken samen aan taken. Onder invloed van e-service groeit Internet zo langzaamaan uit tot een dynamische makelaar die veel werk uit handen neemt.

HP ontwikkelt technologieën en oplossingen voor e-services, levert eigen e-services en helpt bedrijven en consumenten de voordelen van e-services ontdekken. Op HP Dutch World '99 presenteren HP en zijn partners de nieuwste vooruitstrevende e-service-technologieën om hierover met bezoekers van gedachten te wisselen. Tijdens de conferentie wordt onder meer aandacht besteed aan e-services, e-commerce, e-procurement, Extended ERP, Web Enabling, Application Integration, Business Critical Computing, HP-UX, High Availability, Windows 2000 en Linux.

Op 15 november start het evenement traditiegetrouw met een aantal gratis Technology Update seminars voor leden van Interex Netherlands. Wie alsnog lid wil worden kan terecht op www.interex.nl/dutchworld99.

Op 16 en 17 november vindt de HP Dutch World conferentie en vendorshow plaats. Hier presenteren meer dan 30 business partners hun nieuwste producten en diensten aan naar verwachting circa 2500 IT-professionals. Specialisten van HP, consultants en sprekers van HP-partners verzorgen circa 40 toppresentaties over het beheren, bouwen en toepassen van IT-systemen. De presentaties zijn verdeeld in vier tracks en afgestemd op business managers, IT-managers en IT-specialisten. Zo presenteert Ray Mota (Managing Director Aberdeen Group) keynotes over The E-services Revolution en houdt Bill Murphy (Marketing Director Internet Business Unit Hewlett-Packard USA) de lezing 'The next E. E-services'.

Een compleet overzicht van de conferentie, vendorshow en seminars en informatie over 't Spant in Bussum is te vinden op www.interex.nl/dutchworld99. Inschrijven voor HP Dutch World kan via Internet (op bovenstaande site) of telefonisch op 020-5476040. Deelname kost ƒ795,00 (exclusief BTW) voor twee dagen.

Informatie over Hewlett-Packard en het Y2K-programma is te vinden op: www.hp.nl.

Hewlett-Packard is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor computing en imaging voor zakelijke en thuisgebruikers. De activiteiten van HP zijn gericht op het maximaal benutten van de mogelijkheden van Internet voor zijn gebruikers en de verspreiding van elektronische diensten. De computer-gerelateerde omzet over het jaar 1998 bedroeg wereldwijd 39,5 miljard dollar. HP is bezig met de oprichting van een aparte organisatie voor de productie van test-en-meetapparatuur, halfgeleiders, medische systemen en apparatuur voor chemische analyses. Deze activiteiten genereerden in 1998 een omzet van 7,6 miljard dollar.

Met 123.000 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar in 1998 is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie