Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KMPG wereldwijd veilig met RSA

Datum nieuwsfeit: 15-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Contract en overeenkomst gesloten

KMPG wereldwijd veilig met RSA

Amsterdam, 15 november 1999 - RSA Security, specialist in informatiebeveiliging, sloot onlangs een wereldwijd contract af met KPMG, internationaal adviesbureau op gebied van accountancy, fiscaal advies en consultancy. RSA zorgt ervoor, met onder meer producten uit de RSA's SecurID-lijn, dat het geavanceerde mondiale kennisplatform KWorld uitsluitend voor werknemers van KPMG toegankelijk is.

'Bij één enkele, dynamische en universeel toegankelijke kennisomgeving hoort de beste beveiliging, dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang verleent,' aldus Charles White, Global CIO bij KPMG. 'Daarom kozen wij voor RSA Security, toonaangevend voor gebruikersverificatie met dubbele factor. Bovendien beschikt de organisatie over zowel de middelen als de juiste instelling om - nu en in de toekomst - aan onze wereldwijde beveiligingsbehoeften te beantwoorden.'

Onbeperkt

Met dit contract kan het adviesbureau RSA ACE/Server-software toepassen voor een onbeperkt aantal gebruikers en servers over de hele wereld. Elke KPMG remote user ontvangt, als onderdeel van de beveiliging, een speciaal RSA SecurID-sleutelhangerlabel. Om de continuïteit te waarborgen, heeft KPMG bovendien een onderhoudscontract afgesloten: het Premium Support Program. Deze service houdt in dat RSA Security supportteams regelmatig KPMG's ontwikkelings- en trainingsactiviteiten on-site zullen ondersteunen.

KWorld

KWorld is een hypermodern global knowledge management system van KPMG. Via dit platform kan men on line communiceren, samenwerken en kennis delen. KWorld beoogt het 'intellectuele kapitaal' van elke werknemer zo optimaal mogelijk te benutten en beschikbaar te maken, op internationale schaal.

RSA Security Inc.
RSA Security (NASDAQ:RSAS) is ontstaan uit de integratie van Security Dynamics en RSA Data Security en is specialist op het gebied van verificatie, encryptie en public key infrastructuurbeheersystemen. Het bedrijf levert wereldwijd producten, technologieën en diensten op het gebied van informatiebeveiliging, e-business en e-commerce. Met de fusie van de twee bedrijven heeft RSA Security een wereldwijd bereik, jarenlange technische en systeemervaring, en een leidinggevende positie als het gaat om het beantwoorden aan de veranderende behoeften aan e-businessbeveiliging en het scheppen van vertrouwen in de nieuwe on line-economie. RSA is een erkende merknaam op het gebied van cryptografische en OEM-beveiligingssoftware, waarvan meer dan tachtig miljoen licenties in gebruik zijn. RSA Security staat hoog aangeschreven in de markt. Onder de klanten van RSA Security bevinden zich Fortune 500-bedrijven, financiële instellingen, opleidingsinstituten, gezondheidsorganisaties en overheidsinstanties uit de hele wereld. RSA Security stelt interoperability centraal en werkt samen met meer dan vijfhonderd toonaangevende ondernemingen (onder andere 3COM, AOL-Netscape, Apple Computer, AT&T, Nortel Networks, Cisco Systems, Compaq, IBM, Oracle, Microsoft, Novell en Intell). In meer dan duizend verschillende producten is de RSA Security-technologie geïntegreerd.

Meer informatie vindt u op: www.rsasecurity.com

BSAFE and SecurID are registered trademarks, and Keon, RSA and The Most Trusted Name in e-Security are trademarks of RSA Security Inc. All other products and services mentioned are trademarks of their respective companies. © 1999 RSA Security Inc. All rights reserved.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie