Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkoopmanifestatie nieuwe wijk Floriande in Haarlemmermeer

Datum nieuwsfeit: 15-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* 10 november 1999

... Opening verkoopmanifestatie van nieuwe wijk Floriande

15 november begint de verkoopmanifestatie van de te bouwen huizen op de eerste vijf eilanden van de Hoofddorpse wijk Floriande. De manifestatie loopt tot en met 18 november en heeft tot doel een breed beeld te presenteren van de wijk en de 1200 woningen. De 'Vrienden van de Floriande' kunnen zich tijdens de manifestatie voor een woning inschrijven bij een makelaar.

Wethouder Spijkers opent op 15 november '99 om 11.00 uur de verkoopmanifestatie in Claus Party World aan de Kruisweg 1405 te Hoofddorp. Aansluitend volgt een presentatie van de gezamenlijke projectontwikkelaars; Floriland Hoofddorp, de gemeente Haarlemmermeer en de politie Haarlemmermeer besteden aandacht aan het toegekende keurmerk Veilig Wonen. De drie partijen ondertekenen tot slot het convenant Keurmerk Veilig Wonen. Tijdens de vier dagen durende manifestatie presenteren de projectontwikkelaars de vijf eilanden aan de leden van 'Vrienden van Floriande'. Op de informatiemarkt staan behalve projectontwikkelaars ook makelaars en de gemeente. Genodigden kunnen zich uitgebreid oriënteren en laten informeren over alle aspecten die te maken hebben met de ontwikkeling van Floriande. Tijdens de manifestatie kunnen 'De Vrienden van Floriande' zich al inschrijven bij een makelaar. In stands worden tekeningen en modellen getoond van de huizen, de wegen en de inrichting per eiland. De ruim 10.000 vrienden van de Floriande hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de verkoopmanifestatie. De manifestatie is van 15 tot en met 18 november dagelijks te bezoeken door genodigden van 11.00 uur tot 21.00 uur.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie