Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Nederlandse showbizzsite van start

Datum nieuwsfeit: 16-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Showwereld.nl: eerste Nederlandse showbizzsite van start

Datum: 16 november 1999

Op dinsdag 16 november 1999 is Showwereld.nl (http://www.showwereld.nl) van start gegaan: de eerste Nederlandse totaalsite voor showbizz, media en entertainment. Nederlandse sterren staan er centraal, in de vorm van dagelijks vers showbizznieuws en wekelijkse specials.

De site biedt ook de meer reguliere items uit de entertainmentsfeer, zoals internationaal shownieuws, film- en videonieuws, medianieuws, muzieknieuws enzovoort. Verder zijn er in acht verschillende categorieen enkele honderden showbizzlinks opgenomen, zowel Nederlandse als buitenlandse.

Een speciaal Big Brother-gedeelte blijft niet uit: in de vorm van Big Brother Exclusief (http://www.showwereld.nl/bb/index.html) probeert ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie