Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Man (25) beroofd met vuurwapen in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 16-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht
Man (25) beroofd met vuurwapen/
Utrecht, 16 november 1999.

Straatroof.

Op maandagochtend 15 november omstreeks 01.00 uur werd een 25-jarige Utrechter op de Maliebaan in Utrecht onder bedreiging van een vuurwapen door 5 mannen beroofd. De mannen gingen er vandoor met de draagbare computer, de mobiele telefoon, de bankpasjes en het paspoort van het slachtoffer.

Terwijl het slachtoffer over de Maliebaan fietste, werd hij ter hoogte van de Nachtegaalstraat aangesproken door 2 van de 5 mannen. Zij versperden hem de weg. Eén van de mannen vroeg de Utrechter de weg. De Utrechter antwoordde dat hij het niet wist en wilde doorfietsen. Inmiddels waren de andere 3 mannen ook om de Utrechter heen komen staan. Het vijftal belette de fietser om door te rijden. Aldus werd de man beroofd onder bedreiging van een vuurwapen.

De daders liepen met de buit rustig weg in de richting van de Nachtegaalstraat.

Oproep getuigen.

Als u getuige bent geweest van deze straatroof, wordt u verzocht contact op te nemen met Team ROBUUST (Roof Bestrijdings Unit Utrecht Stad) van de politie.

Telefoonnummer Team ROBUUST: 030 - 2 39 71 11.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie