Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 16-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten tot dinsdagmiddag 16-11-99
17:52 dinsdag 16 november 1999

Roel Hallink, tel.: 0528-295216 of 06-51528156

*
Inbraak in winkel

- ASSEN - Vannacht is er ingebroken in een winkel aan de Vaart. Men is dit pand binnengekomen door het intrappen van de achter- en binnendeur. Uit het kantoor werden een antwoordapparaat en een printer weggenomen. De totale schade is nog niet bekend.

*
vernieling camper

- EMMEN - Werd vannacht een 4-tal banden van een camper die geparkeerd stond aan De Dillen lek gestoken. De totale schade bedraagt ongeveer fl.2000,--.

*
Aanrijding met letsel

- ASSEN - Werd vanmorgen een 47-jarige vrouw uit Assen met een hoofdwond afgevoerd naar het Wilhelminaziekenhuis. Op de Rolderstraat stond een 37-jarige man uit Groningen met zijn auto op de fietsstrook aan de Rolderstraat geparkeerd. Toen hij weg wilde rijden kon hij de weg niet goed overzien doordat er een bestelbusje voor zijn auto geparkeerd stond. Op hetzelfde moment kwam de vrouw op haar snorfiets hem tegemoet, waardoor een aanrijding werd veroorzaakt.

*
Auto tegen boom

- BUINERVEEN - Vanmorgen reed een 33-jarige man uit Nieuw Buinen over de Zuiderstraat in de richting van 1e Exloërmond. Bij het inhalen van de auto die voor hem reed, kwam hij te veel naar links. Hierdoor kwam hij met zijn auto in de berm terecht, hij probeerde uit de berm te komen, waardoor hij een paar keer over de weg heen en weer zwiepte en vervolgens aan de linkerkant van de weg tegen een boom botste, waardoor hij uit de auto wordt geslingerd. De 33-jarige man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij even later al weer weg mocht. De auto werd totaal vernield weggesleept.

*
Inbraak in auto

- EMMEN - Werd vanmorgen ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Laan van het Kinholt. Om de auto binnen te komen werd de bovenzijde van het rechter voorportier verbogen. Ontvreemd werden: een autoradio / cd-speler en een aantal cd's. De totale schade is nog niet bekend.

*
Poging tot inbraak

- EMMEN - Werd vanmorgen geprobeerd in te breken in een woning aan de Nijkamperweg. Er ontstonden braaksporen aan de deurpost van de voordeur. Het lukte de daders niet om binnen te komen. De schade aan voordeur en deurpost bedraagt enkele honderden guldens.

*
Diefstal uit winkel

- GIETEN - Werd vannacht ingebroken in een winkel aan de Stationsstraat. De dader heeft waarschijnlijk een ruit kapot geslagen en vanaf de buitenzijde een aantal flessen uit de etalage weggenomen. Ook lagen er verschillende flessen buiten en in de winkel. De schade bedraagt enkele duizenden guldens.

*
Diefstal uit bedrijf

- SCHOONEBEEK - Werd vannacht ingebroken op het terrein van een bedrijf aan de Kanaalweg. Waarschijnlijk werd om het terrein op te komen een noodafrastering verbinding verbroken. Van het terrein werd ontvreemd een onbekend aantal meters kabel. Tevens werd een directie-unit opengebroken. Hieruit werden ontvreemd: een beeldscherm, een muis, een rekenmachine, een fototoestel en twee dozen met PVC chemisch bestendige handschoenen. Van een gereedschapscontainer werd het slot vernield en er werden 4 dozen met elk tien slijpschijven weggenomen. De totale waarde van de ontvreemde goederen bedraagt ongeveer fl. 1500,--.

*
Diefstal uit winkel

- EMMEN - Werd vanmorgen een 17-jarige vrouw uit Emmen betrapt bij het stelen van enkele toiletartikelen bij een winkel aan de Warmeerweg. De toiletartikelen hadden tezamen een waarde van ongeveer fl.135,--. Ook had zij een tube bodylotion bij zich, die bleek zij weggenomen te hebben bij een winkel aan De Haagjes.

*
Fietser komt ten val

- EMMEN - Vanmorgen fietste een 16-jarig meisje over het fietspad aan de Hondsrugweg. Een vriendin van haar zat bij haar achter op de fiets. Het fietspad was op sommige plaatsen door opvriezing spekglad, waardoor zij onderuit ging. Zij kwam ongelukkig terecht en kneusde haar rechter enkel.

*
Diefstal uit auto's

- ASSEN - Werd vanmiddag ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Oude Molenstraat. Om de auto binnen te komen werd de ruit van het portier aan de passagierszijde ingeslagen. Ontvreemd werd in ieder geval een radio. Of er nog meer dingen zijn weggenomen is nog niet duidelijk. De totale schade is nog niet bekend.

- EMMEN - Werd vanmiddag ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Havixhorst. Ontvreemd werden een autoradiocassetterecorder en een CD wisselaar.

*
Diefstal kratten

- MEPPEL - Werd vanmorgen ingebroken in een houten voorraadschuurtje van een bedrijf aan de Woldstraat. Het hengsel met hangslot van de deur van de schuur werd met kracht vernield, waarna de deur open kon. Ontvreemd werden een aantal kratten met 20 flessen, met een totale waarde van ongeveer fl.100,--.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie