Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tryllian introduceert 'mobile agent'

Datum nieuwsfeit: 16-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht
Tryllian automatiseert Internetgebruik met behulp van 'mobile agents' Gossip-applicatie verzamelt kennis, eenvoudig en snel

Amsterdam/San Jose, 15 november, 1999 - Tryllian BV, Internet technologiebedrijf uit Amsterdam en deelnemer in het Twinning programma, heeft vandaag haar eerste softwareproduct geintroduceerd: Gossip 0.9. Gossip is een revolutionaire applicatie, bedoeld om de mogelijkheden te demonstreren van de 'mobile agent' technologie. Gossip kan nagenoeg automatisch informatie en kennis verzamelen op het Internet, gebruikmakend van eigen intelligentie en een zekere kennis van de wensen en eisen van de opdrachtgever/gebruiker. Gossip kan kosteloos gedownload worden vanaf http://www.tryllian.com .
Mobile agents zijn autonome softwareprogramma's ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie