Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Comparex verkoopt netwerkactiviteiten

Datum nieuwsfeit: 16-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Comparex verkoopt netwerkactiviteiten

De Meern, 16 november 1999 - Comparex Holdings heeft zijn Europese netwerkactiviteiten verkocht aan het Zuid-Afrikaanse Dimension Data. Met de transactie is een bedrag gemoeid van 8,1 miljard rand (NLG 2,8 miljard).

Comparex ontwikkelde zich in korte tijd tot een toonaangevende, grote netwerkintegrator in Europa, dit naast de activiteiten op de traditionele markten. Uitbreiding van de netwerkactiviteiten naar Azië en Australië, door middel van acquisities, lag nu voor de hand. Zuid-Afrikaanse bedrijven hebben echter te maken met beperkingen bij het exporteren of verwerven van kapitaal. In combinatie met de marktleidende positie die het eveneens ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie