Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwbouw in dorpen gemeente Delfzijl

Datum nieuwsfeit: 16-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

INFORMATIE

16-11-1999

Nieuwbouw in dorpen gemeente Delfzijl

De Stichting Termunter Woningbouw en de gemeente Delfzijl hebben een gezamenlijke afspraak gemaakt over het sloop- en vervangende nieuwbouwprogramma van de Stichting Termunter Woningbouw.

Deze afspraak houdt in dat de Stichting Termunter Woningbouw 20 nieuwe huurwoningen voor senioren gaat bouwen ter vervanging van inmiddels gesloopte bejaardenwoningen.

De 20 woningen worden gebouwd op verschillende locaties in de dorpen Termunten, Termunterzijl, Wagenborgen en Woldendorp. De woningen zijn van het type twee-onder-één-kap-woning met garage. De woningen hebben een natte cel en slaapkamer op de begane grond.

De Stichting Termunter Woningbouw en de gemeente praten nog over de noodzakelijke en gewenste aanpassingen van de woonomgeving en infrastructuur. De Stichting draagt op deze manier bij aan het op peil houden van de leefbaarheid in de dorpen.

Door deze gezamenlijke afspraak krijgt de gemeente de mogelijkheid om in het dorp Termunten vier vrije kavels door derden uit te laten geven. De kavels liggen aan de G.Olsderweg. Voor het bouwen van deze woningen bestaat veel interesse. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht bij Makelaar Snijder-Molenhuis in Delfzijl telefoon 0596-612118.


----------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt de heer H.B.G. Ketting, wethouder VROM, telefoon 0596-639914 en mevrouw M.C. Rolink, beleidsmedewerker wonen telefoon 0596- 639948.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie