Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld R'dam voor EHBO-er van Munster

Datum nieuwsfeit: 16-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor EHBO-er A. van Munster

Wethouder Sandra Korthuis (o.m.volksgezondheid) reikt dinsdagavond 16 november een Erasmusspeld uit aan de heer A. van Munster. De heer Van Munster is 28 jaar voorzitter geweest van de Rotterdamse KNV-EHBO-afdeling.
De uitreiking vindt vanavond plaats tijdens de receptie ter gelegenheid van het 105-jarig bestaan van de vereniging KNV-EHBO Rotterdam in Plaswijkpark.

Als EHBO-voorzitter heeft de heer Van Munster o.a. de coördinatie van de EHBO-hulpverlening verzorgd bij een groot aantal evenementen in de stad zoals de Rotterdam Marathon, Poetry International, Zomercarnaval, Havenloodsloop en de Konmarloop. Hij heeft daarnaast ook jarenlang trainingen verzorgd voor aspirant EHBO-ers en BB-ers.

De Erasmusspeld is een gemeentelijke onderscheiding die wordt toegekend aan personen die zich op sociaal, cultureel, sportief of economisch gebied gedurende een lange periode verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving. De speld is vernoemd naar de humanist Desiderius Erasmus, die op 27 oktober 1469 in Rotterdam werd geboren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie